•  
  •  
  •  

 

 

 

Сервиз и резервни части

Вашият успех е наша специалност,

MASCHIO GASPARDO BULGARIA разполага с висококвалифициран екип от специалисти които са готови по всяко време да разрешат възникнал проблем с Вашите машини. Екипа на MASCHIO GASPARDO BULGARIA  е винаги на високо ниво което гарантира перфектното обслужване на нашите клиенти.

Всички служители преминават периодически обучения в заводите на MASCHIO GASPARDO в Италия, като с това гарантираме високия стандарт на обслужване и поддръжка на машините.

MASCHIO GASPARDO BULGARIA поддържа постоянна наличност на оригинални резервни части, които гарантират дългия екплоатацианен живот на машините, като за частите които не са в наличност в нашите складове предоставяме на нашите клиенти доставка на части със спешна поръчка в рамките на 2 дни с DHL air  без оскапяване на частите с допълнителен транспорт,

Ние от MASCHIO GASPARDO BULGARIA знем колко важно е една машина да работи тогава когато е необходимо, защото агротехническите условия глобално налагат кратки срокове за които трябва да бъде организирана земеделската работа, точно за това предлагаме на своите клиенти експресно обслужване с цел намаляване на разходите. 

 

С изградената мрежа от регионални дилъри на MASCHIO GASPARDO BULGARIA всеки клиент може да направи поръчка на оригинални резервни части с което може да гарантира перфектна обработка и дълъг експлотационен период на своята машина.